CORONANYHEDER OPSTART

Helt ærligt, medlemer i Anyklubben kan godt være lidt stolte af deres bestyrelse, den har fra start været på forkant med regeringens beslutninger og tiltag for at imødegå smittespredning.

Den valgte også rigtig ved at udsætte, i første omgang til efter påske, dernæst til efter sommerferie.

Efter ferie kan vi starte med banko fra start af, vi har prøveopstilt borde. Det er lidt anderledes, men det er alting jo i forvejen og alternativet er nul banko, hvilket jo ikke er nogens ønske. Vi holder til højre når vi går i den lange gang og garderoben benyttes ikke, der er så megen plads påde tomme stole og så undgås kø ved bøjlerne.

Salg af plader sker i kantinen og der er sprit-app. som skal benyttes ved pladebordet og trafikken hertil ensrettes fra baggang gennem strikkestue til salen. Der sælges og serveres kun kaffe, brød må man medtage hjemmefra og ingen gæster i køkkenet.

Kun een person ad gangen på kontoret hos Lise og ved kopiering, hold venligst afstand.

Patchwork kan bruge bordene i den store sal, samme opstilling som ved banko og øvrige aktiviteter kan fungere i vante omgivelser. Bestyrelsen har omkonstitueret sig således: Annelise er udtrådt, Poul er indtrådt og valgt til næstformand i stedet for Ellinor, som overtager Annelises plads. Sådan vil det fungere til næste generalforsamling.

Der vil i august måned komme orientering om åbning i Radio Alfa, 4 gange inden opstart mandag den 31. august

Igen kære medlemmer, være med det at dele denne info med de som ikke kommer på nettet/hjemmesiden.

Del:

Flere nyheder

Generalforsamling 2024

Så er generalforsamlingen overstået og her er et kort reff. Samlingen forløb i god ro og orden, der var mødt 25 medlemmer, der blev budt

Generalforsamling

Dato: Tirsdag den 16. april 2024 kl. 13.00 Dagsordnen: På valg: Indkomne forslag skal være formanden i hænde senest 8 dage før generalforsamlingenHusk medlemskort!

Kan i huske ?

Nu er foråret kommet, i hvert fald på kalenderen, men billedet minder