CORONA EKSTRA

Vi er upolitiske, men Mette Frederiksen skal nu have et par rosende ord, hun har til dato nøje fulgt de tiltag klubben har taget for at undgå coronasmitten skal brede sig.

Nu står det helt fast, at klubben tidligst kommer igang efter sommerferieperioden, med de seneste tiltag som er 10. maj, er der ikke mange som vil møde op inden ferien. Følg med her på siden og på Facebook Anyklubben, da der kan ske endnu flere ændringer, det kan blive senere end den dato der står i forårsprogrammet, som de fleste jo har modtaget og der er opstart sat til mandag den 31. august.

Jeg ved, at ikke alle læser hjemmesiden, så vil I/dem der gør det, være med til sprede denne infomation, Frank vil desuden sende sms gruppevis efter holdlisterne, men tlf.nr. har det jo med at blive skiftet ud.

Patchworkholdet er orienteret direkte fra deres holdleder, da der var en udflugt som skulle aflyses.

Desuden vil der komme oplysninger på Radio Alfa.

Bestyrelsen har høldt et digitalt møde og er enige om, at der ved opstart, IKKE skal betales kontingent, forårsmedlemskortet gælder 2020 ud.

Vi har fået dette corona-uvæsen lidt tæt på, vores formand har mistet sin bror til COVIC-19 og har måttet acceptere en distancebisættelse. Mine og andres tanker går til dig Frank, det er ikke måden at sige farvel på.

Rigtig god påske trods alt og Pas på jer selv,

mvh Poul

PS Bestyrelsen fortsætter som nu, indtil det bliver muligt at indkalde til en samling!

Del:

Flere nyheder

Generalforsamling 2024

Så er generalforsamlingen overstået og her er et kort reff. Samlingen forløb i god ro og orden, der var mødt 25 medlemmer, der blev budt

Generalforsamling

Dato: Tirsdag den 16. april 2024 kl. 13.00 Dagsordnen: På valg: Indkomne forslag skal være formanden i hænde senest 8 dage før generalforsamlingenHusk medlemskort!

Kan i huske ?

Nu er foråret kommet, i hvert fald på kalenderen, men billedet minder