Genåbning 4

Vi holdt et møde i bestyrelsen onsdag den 17 i ds, i den tro at vi efter den 15.marts ville vide lidt mere.

Tiden går, det vil evt blive en kort sæson inden sommerferien, hvis det går allerbedst. Men, men –  åbner Danmark april/maj vil bestyrelsen helt sikkert træde sammen og komme med en udmelding, vi vil helt sikkert mødes i marts og lader høre fra os.

Ang vaccinationer har der været nogen usikkerhed og snak om centret i Randers, den kan jeg mane i jorden, jeg fik en mail fra sundhedsministeriet den 22  febr om at kunne bestille tid. Den 24. blev jeg vaccineret og har samtidig en tid til 2. stik den 18.marts, ventetiden var 57 minutter da der var 9963 foran mig, – og derefter tog det 3 minutter.

Forholdene på vaccinecentret Randers Sygehus var 100% Jeg kom ind nøjagtig den aftalte og 20 minutter efter var jeg hjemme. Det er nu en uge siden og jeg har intet mærket. Overhovedet! mvh Poul

Del:

Flere nyheder

Generalforsamling 2024

Så er generalforsamlingen overstået og her er et kort reff. Samlingen forløb i god ro og orden, der var mødt 25 medlemmer, der blev budt

Generalforsamling

Dato: Tirsdag den 16. april 2024 kl. 13.00 Dagsordnen: På valg: Indkomne forslag skal være formanden i hænde senest 8 dage før generalforsamlingenHusk medlemskort!

Kan i huske ?

Nu er foråret kommet, i hvert fald på kalenderen, men billedet minder